1 Haziran 2010 Salı

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Pastası - Azra (Snow white and 7 dwarfs Cake)

Biz tam yedi cüceyiz, 14 kollu bir deviz.Var mı bize yan bakan hey yan bakan hey yan bakaaannn.. diye şarkımızı söyleyerek geçen haftanın tamamını geçirdik, ta ki pasta bitipte kesilene kadar...Bütün pastalarımı keyifle yapıyorum ama Pamuk Prenses Pastası apayrı bir keyif verdi, belki de ilk kez çalıştığım için...



Aslında kuzumun doğumgünü Temmuz'da ama anaokulu kapanmadan okulda da yapalım dedik ve aşkımın ricası üzerine bu pastayı yaptık...Aslında biriciğim pastalara bakarken aynen şöyle dedi : "Anneciğim boşver sen yorulma, ya Hello Kitty ya da Çilek Kız Pastası yap. Pamuk Prenses Pastası çok yorar seni, 7 tane cüce birde Pamuk Prenses ooo."...Şaka gibi günden güne daha da şaşırtıyor beni, ne kadar çabuk büyüdü ve ne kadar olgun...Allah iyi ki seni bana vermiş, ben sensiz ne yaparmışım...:))



Şimdi benim kuzum böyle der de ben nasıl kıyabilirim ona???Nasıl??Kıyamam tabii ki hatta hızımı alamayıp birde kurabiye yaparım:))Pastanın son rötuşları bilmiyorum gecenin kaçına denk geldi, bildiğim tek şey cüceleri yerlerine yerleştirip Pamuk Prenses'in kucağına çiçekleri oturtmak için uğarşırken elektriklerin kesildiği ve benim inatla mum ışığında devam ettiğim...Inadıma dayanamayan elektrikler neyseki 15-20 dak. sonra geldiler ve ben birde kurabiyeleri tamamladım...Sabahın 5'inde yattık Ayşenunuyla (teyzoşunu hiç yalnız bırakmayann büyük kuzuya da kocaman teşekkürler) ama önemli olan kuzumun okuluna yetiştirdim ya:)) Uykusuzlukmuş, yorgunlukmuş o da ne :)))

Kızım mutlu, arkadaşları mutlu, anneanne mutlu, elbette ben daha da mutlu...:))

Kurabiyeler birazdan:))

Sevgi ve ışıkla kalın...

6 yorum:

boncuk mutfakta dedi ki...

Eline sağlık çok başarılı olmuş ,kuzucuğununda doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

YeMeK vAkTi dedi ki...

muhtelşem olmuş gerçekten bayıldımm bayılldımmmm

Düşler Mutfağı - Butik pasta, Kurabiye ve Cupcake dedi ki...

Teşekkür ederim Gonca:)))

Sevgiyle kal,

Düşler Mutfağı - Butik pasta, Kurabiye ve Cupcake dedi ki...

Teşekkür ederim Aylinn:)))

Sevgilerimi gönderiyorum,

Primarima dedi ki...

Yahu cücelere daldım AZRACIGIMI KUTLAMADIM.
Sanal yaş gunu kutlu olsun ben gerçegını beklıyorum.

Primarima dedi ki...

En kısa zamanda en kısa... bir kutlama yaratıp pamuk prensesi geçdim ama cücelerin oldugu bir pasta!!!
Müthiş olmuş be Züzüm!Cücelere bakmaya doyamadım :D